Categories
Uncategorized

CONTEST PENJANA HIJAU – HADIAH RM1,000 CASH!

Salam sejahtera. Tentu ramai yang nak menang contest ini kan? okey senang je, ikut step mudah dibawah ini dan anda berpeluang untuk menangi hadiah wang tunai sebanyak RM1,000.

Pertama – LIKE facebook page Penjana Hijau www.http://facebook.com/penjanahijauofficial/

Kedua – Share artikel ini di wall facebook anda, lagi banyak anda share, lebih tinggi potensi untuk menang contest ini.

Ketiga – Beri ulasan peribadi anda secara ringkas tapi padat mengenai e-Majalah Penjana Hijau (Majalah Pertanian online pertama di Malaysia) di ruangan komen di posting ini (Facebook)

Keempat – Done. Selamat berjaya!

Keputusan akan di umumkan pada 30.5.2021 (Ahad) pada 10.00 malam di page facebook Penjana Hijau. Keputusan adalah muktamad dan akan dipilih secara rawak menggunakan apps Pick Random Page Facebook.

5 orang pemenang akan memenangi wang tunai berjumlah RM1,000 dan langganan e-Majalah Penjana Hijau PERCUMA selama 1 tahun.

Pemenang pertama akan mendapat RM500, pemenang ke-2 RM300, pemenang ke-3 RM100, pemenang ke-4 dan ke-5 masing-masing mendapat RM50 seorang.

Pemenang yang tidak ikut syarat no.1, 2 dan 3 boleh dibatalkan serta merta dan akan diundi semula.

Tujuan contest ini dibuat adalah untuk memberi kesedaran (awareness) kepada semua rakyat Malaysia terutama golongan belia untuk menceburkan diri dalam bidang pertanian, penternakan dan perikanan.

Golongan petani adalah nadi kehidupan negara kita. sampai bila kita nak mengharapkan makanan dari luar negara. Our food, our future. Pendek kata pertanian adalah Satu perniagaan!

Ok, go!

3 replies on “CONTEST PENJANA HIJAU – HADIAH RM1,000 CASH!”

Super glad for this e-mag. For newbies like me i can easily access to all information about gardening at fingertips. Kudos

e-majalah Penjana Hijau merupakan majalah pertanian online yang pertama di Malaysia yang memaparkan pelbagai maklumat mengenai pertanian untuk memberikan inspirasi serta motivasi kepada semua lapisan masyarakat bagi kemajuan dan perkembangan bidang tersebut di negara tercinta, Malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *